BDSM 1
BDSM 2
BDSM 3

 

Sexobjekt

 

"En ting er værre end at være et sexobjekt" - "Ikke og være det"!

 

Kvindelig sexobjektDet er helt urimeligt at kvinder seksualiseres i det offentlige rum, lyder det i tidens kønsdebat. Men hvorfor i alverden er der så mange kvinder, der bruger deres tid på at lægge fuld make-up til hverdag, shopping af tøj og sko m.m? Forstil dig, hvor sørgelig en verden vi ville leve i, hvis ikke begge køn kiggede efter hinanden. Ingen frække blikke, ingen flirt og ingen bekræftelser i løbet af dagen. Det er en 30.000 års gammel leg, som har sikret menneskelighedens overlevelse. Mænd seksualiseres også i det offentlige rum som aldrig før, men de beklager sig ikke over det, og der er ingen kønsdebatter om mænd. Danmark er jantelovens land, og det ses tydeligt, når jeg er udenlands. Kvinder kælder sig som kvinder, og kaster et fræk smil efter dig, hvis du komplimentere deres udseende. Kvinder elsker komplimenter, og det er vel heller ikke for meget at forlange, når de nu har gjort sig så umage med af lække makeup, hårfjerning, finde den rette kjole og de dertil passende sko. Hvem ønsker at gå gennem livet uden at blive set og hørt, og hvorfor ikke være glad for det man nu har.

Selv om jeg er mand, har jeg været i nærheden af følelsen af at være, hvad det vil sige at føle sig som sexobjekt. En kammarat som jeg spillede musik med i mine unge dag tog mig med på PAN i Ålborg :-)

 

Kvindelig sexobjekt 3Fyren var bøsse, og vi skulle spille og underholde på stedet. En mærkelig følelse som jeg ikke havde oplevet før spredte sig i min mave. En følelse af at ens personlighed ophørte med at eksistere, og alt hvad der var tilbage var en krop. Alle var meget søde og interesseret i at snakke, men følesen af at det var mig som person de var interesseret i, var bare ikke til og føle nogen steder. Ligegyldigt hvad man sagde, var de helt enige og pludselig gik virkeligheden op for mig. De var ingenlunde interesseret i mig som person, men kun ude efter om jeg ville have noget seksuelt med dem. En virkelig sårende og grim følelse.

Jeg tænkte, er det måske er sådan mange kvinde føler, når de er i byen, så kan jeg godt forstå, at de måske virker lidt indelukket, eller holder en vis afstand til alle frembrusende fyre, der vælter frem med alle deres overdådige komplimenter. Disse kvinder omtales og opfattes oftest som snobbede og kolde, når man hører mænd tale om dem. Min veninde som jeg gennem mange år gik i byen med, var en høj smuk blondine og mønstret var altid det samme.

 

Kvindelige sexobjekt 2De flotte fyre turde ikke rigtig at gå til hende i frygten for at blive afvist, og de fyre der troede de slet ikke havde en chance, var netop dem, der væltede frem med alle deres overdådige komplimenter, som min veninde opfattede nærmest nedværdigene. Som hun selv sagde "De taler jo ikke med mig, men om mig". Hun havde ret, det virkede som om, at når fyrene troede de ikke havde en chance, kunne de højne der selvværd ved at trykke hende lidt ned ved at gøre hende til et sexobjekt. Så selvfølelig fyrede hun en del hårde replikker af, som f.eks. "Du behøve ikke fortælle mig jeg er lækker, jeg har faktisk et spejl der hjemme", eller "fortæl mig noget jeg ikke ved, jeg er faktisk i byen for at have det sjovt, og du får mig ikke til at grine ". Selvfølgelig blev hun en led kælling, når mænd henvender sig på en sådan nedladene måde. Bare på 20 min. oppe i baren sammen med hende, giver en mand en forståelse af, hvor ensformigt og sørgelig alle disse henvendelser måtte føles.

En kvinde ville jo heller have den største succes, med at gå hen til en rig fyr og fortælle ham, at hun ved han er rig, og hvor mange penge han i virkligheden er god for.

Kvindelig sexobjekt 4Ikke fordi min veninde ikke kunne lide at være sexobjekt men uden en reel interesse for, hvilken personlighed der lå bag hendes smukke ydre nåede ingen ind på livet af hende. Et godt råd til alle mænd kvinder elsker og danse og grine, så start for gud skyld aldrig med at komplimenter hendes udseende. De skal nok selv spørge om det, hvis de er interesseret i, hvad du syntes om dem. Gider du i virkeligheden ikke og lege denne leg, og er du bare ude efter sex, så sig det lige ud. "Du er super sexet skat skal vi dyrke noget vildt og voldsomt sex". Du vil blive forbavset over, hvor mange der faktisk vil sige ja. For selvfølgelig er der også masser af kvinder, der tænder på at være sexobjekt. Rigtig mange kvinder vil forføres og tages, så hvis du virkelig tør tage føringen, så vil du også få gevinst! Overdådige komplimenter er for fyrer der i virkeligheden ikke tør, hvis det kom til stykket. Derfor ødelægger de det for sig selv, så de ikke behøver at se i øjerne, at de ikke er mand nok til kvinde,r der tydeligvis gennem deres påklædning signalerer "Jeg er en slem pige, der forventer du er mand nok til at være slem mod mig". Lad os tage det fra urtiden. Manden er jæger, og kvinder vil jages. Komplimenter bør komme efter tøjet er taget af.

"Sjovt nok er alle de kvinder der ikke vil ses som sexobjekter også kvinder, der aldrig har chancen for at blive det eller købe sig til det ".

kvindelig sexobjektDen mandlige version af sexobjekt eksisterer i bedste velgående, og har gjort det de sidste mange tusinder år. Men i en lidt anden form, magt, penge &, kendisser. Disse mænd bliver kontaktet af kvinder på grund af ders magt, penge eller kendis faktor. Så manden kender absolut også til at blive seksualiseret i og uden for det offentlige rum. Vi har alle set det gang på gang, der kommer en gude smuk kvinde, og ved hendes side kommer noget som minder om en halv kriminel type eller en knap så attraktiv forretnings mand.

Grunden til mænd ikke beklager sig over at blive seksualiseret er, at alle mænd har chancen for at være sexobjekt, han er ikke afhængig af sit udseende på samme måde som kvinden. Som jeg ser det, har mænd gennem årtusinder lagt en dæmper på kvindens seksualitet og påklædning.

Kvinder kunne forføre med kvindelist. Deres frodige og sensuelle væsener udgjorde en virkelig trussel imod mandens billede af ham selv, som værende den mest dominerende part. Budskabet stod klar skrevet "Kvinden kunne ikke styre sin nysgerrighed og lyster, og derfor blev vi alle smidt ud af himmeriget ".

Kvindelig sexobjekt 5Kvinden var det nysgerrige sensuelle væsen, der var med på den værste, og klart hun røvkedede sig bravt himlen, mens manden sad der, og suttede på sin egen tommelfinger. Hans bevidsthed havde af en eller anden grund ikke udvikley sig til en forståelse af, at hans tissemand også kunne bruges til andet en at tisse med. Så der er da himmelråbende indlysende, at da slangen endelig dukkede op, og tilbød at ryste lidt gang i himmeriget greb hun chancen. Jeg mener, hvem havde ikke gjort det. Vi burde være kvindeligheden evig taknemmelig for, at hun fik os ud af det livsforladte hul kaldet himmeriget.

Måske blev mennesket slet ikke smidt ud af himmeriget, måske skred gud helt af sig selv, da han indså, at kvinden var langt mere magtfuld end han kunne hamle op med. Det har aldrig forhindret manden i, og fordreje div. religioner for at kunne holde kvindens seksualitet nede. Så gud fik sin lærestreg " Du kan ikke tøjle kvindens seksualitet ". Hun er vildskaben, moder til alt levende på jord, men også den alt ødelæggende orkan, hvis hendes vrede vækkes til live.

 

Kvindelig sexobjekt 6Selvfølelig har gud aldrig eksisteret, men fortællingen og moralen er skarp, du må ikke lytte til hvad du har lyst til, du må ikke dit, og du må ikke dat. Biblen og Koranen kan gå hånd i hånd, for de er skrevet med så ubegribelig dårligt åndelig opfattelse af, hvad der er rigtig og forkert. Så der kan ikke herske nogen tvivl om, at disse endelige guddommelige åbenbaringer er skrevet af ynkelige impotent mænd, som var skræmt fra vid og sans over kvindens magt til at skabe og tilintetgøre.

Er kvinden i bund og grund ikke blevet ligestillet med djævlen, som lokker, lyver og forfører. Hvorfor ser man så skævt på djævelen? Djævlens budskab passer lang bedre til menneskets psyke. "Alt hvad du skal gøre er, bare at være dig selv". Freud og samtlige andre psykologer havde næsten været arbejdsløse uden menneskets skyld og skam følelse over, at være sig selv. Tænk dig en verden uden neurotiske lidelser i form af psykosomatiske symptomer lige fra spændings hovedpine til mere seriøse invaliderne symptomer og lidelser.

 

  • Så giv mennesket lov til at være menneskelig.
  • Så giv manden lov til at være den mand, han har lyst til at være.
  • Så giv kvinden lov til at være den kvinde, hun har lyst til at være.

 

"At alle skal være ens er der intet menneskeligt ved".

Danmark er jantelovens land, og har et ryg for at være det land i verden der producerer flest fortabte sjæle. Altså sagt på godt dansk "Verdens største taberfabrik".

  • 750.000 Mennesker på overførselsindkomster.
  • 500.000 Mennesker på lykkepiller.
  • 300.000 Mennesker er alkoholikere.
  • 500.000 Mennesker lider af søvnproblemer.
  • 650 tager livet af sig selv.

Men Danmarks er verdens lykkeligste folkefærd ?

Så debat om at kvinder seksualiseres i det offentlige rum, er slet ikke nødvendigt. Debatten burde være, "Seksualiseres kvinder nok i det offentlige rum". Hvis vi skal have gjort lyst og seksualitet til noget, man er stolt af og glædes ved, burde vi netop starte debatter i det offentlige rum.

"Fortrængt seksualitet, er netop årsag til neurotiske symptomer".

Danmarks befolkning består af 5 millioner mennesker, hvoraf 1.167.460 er børn under 17 år, og da sex optages i 16 års alderen har vi skåret det ned til 1 mio der ikke dyrker sex. Så er vi 4.1 mio tilbage, hvoraf 1,85 millioner ikke funger optimalt, og har problemer. Yougow har lavet en undersøgelse for Metroexpress, hvor statestikker viser I Berlingske den 20. september 2012, at hver syvende par slet ikke dyrker sex.

Danmark ligger nr. 2 i verden næst efter Japan i selvmord.

"Burde Danmark ikke ringe til en rigtig dygtig sexolog, og stille det indlysende spørgsmål, "Hvad er der galt med vores befolknings seksualitet".