BDSM 1
BDSM 2
BDSM 3
Gallery
Dominans & Submission
Sadisme & Masochisme
Bondage & Disciplin
Sexobjekt
Pet
Om Parafili

 

Om Masochisme & Sadisme

 

I min verden skal forholdet være en fin cocktail af dominans, underkastelse, masochisme & sadisme, hvor det hele smelter sammen. Lysten til at påføre min slavinde smerte i form at pisk, brystklemmer eller varm stearin booster min ellers nok så fantasifulde hjerne til bristepunktet. Men det er kun frækt, hvis hun virkelig tænder på smerte, og det er det der tænder mig seksuelt. Samspiillet mellem kvinden der lader sig underkaste, og Masteren som forstår, at den tillid hun viser ham, er en ubetinget kærlighederklæring og et kæmpe ansvar.

Masochisme 1Sadisme lægger sig tæt op af dominans, og adskiller sig måske kun ved at sadisme er mere fysisk betinget. Som sadist tænder jeg på, at påføre min slavinde fysiske smerte. Det er for mig den ypperste form for hengivenhed, men tændingspunktet ligger lige så meget i, at hun elsker det, og tænder på smerten.

Nogle er født med en meget klar og definerbart trang til at blande sex og smerte sammen. Definitionen af Masochisme er en der tænder på smerte, men det er ikke nødvendigvis så firkantet. Skyld og skam over at tænde på smerte samt at have lysten til det, kan nemt sætte en stopper for lysten. Psykologisk set er der masser af ting, der kan holde lysten tilbage, og skyld og skam følelserne er også gældende for sadisten. Skyld og skam over lysterne kan simpelthen dræbe lysten, og det er en hyppig årsag til mange neuroser.

Se evt. filmen A dangerous Method om Jung og hans elskerinde for en bedre forståelse af problematikken..

 

Her er et link til filmen om Jung:

A Dangerous Method - De første to gange bliver du sendt videre til en reklame, men tredie gang kan du streame filmen.

De fleste mennesker nyder en vis portion smerte, som i en god gang massage på ømme muskler eller zoneterapi. Sportsfolk presser sig selv til det yderste, og et stor del af den danske befolkning dyrker spinning.

Koblingen mellem smerte og sex stiller begge parter i en sårbar position, for man blive afvist og såret. Vores seksuelle præference er defineret som en stor del af vores personlighed, og ligger på lige line med vores andre basale behov for tryghed, mad og kærlighed, så en afvisning kan opfattes som en afvisning af ens person, hvilket ofte leder til ophør af samværet eller utroskab.

Masochisme 2Kan man lære at tænder på smerte ? Ja, det kan man godt, hvis man vil. Spørgsmålet er mere, om tør man tænde på smerten, og om har man lyst til det. Gør det en til en hardcore masochist, absolut ikke. Der er meget stor forskel på, at tænde på et par slag i numsen, og have et fysisk og psykisk behov for at blive påført smerte, for at kunne tænde, og der er rigtig langt fra et par slag i numsen til decideret og tænde på pisk. Det samme er gældene for sadisten. Det er ikke nok at lege et par slag i numsen, hvis han er definitionen af sadisme, at han tænder på og påføre fysisk smerte. I virkligheden kan både sadisme og masochisme gradbøjes, for nogen er hardcore sadister eller masochister, og rigtig mange elsker det der ligger lidt langt fra begrebet, og andre ligger tæt på begrebet.

Så alle masochister passer ikke til alle sadister, da vi ikke alle passer til begreberne sadisme og masochisme.

"For mig som sadist er det at påføre min kvinde smerte en kærlighedserklæring om, at jeg gerne vil tænde hende, og opfylde hendes lyster, samt mine egne lyster".

Mange artikler handler om endorfinfrigivelse i masochistens hjerne når hun/han bliver påført smerte. Endorfiner er kroppens egne smertestillere, som udskilles når vi bruger kroppen med høj intensitet eller bevist udsætter den for smerte. Endorfinerne giver os overskud til at klare mere, og samtidig giver endorfinerne også en behagelig følelse i kroppen, og overskud i hjernen. Derfor kan man blive afhængig af endorfiner som nogle er afhængige af morfin. Ud over masochister bliver flere og fler afhænge af endofiner. Extrem fitness, vægttræning & spinning udøvere vil kunne nikke genkende til, at man bliver "Høj" på endorfiner. Så det er let at tænke sig til at masochister, slavinder og slavetøser kan blive temmelige afhængig af deres "Kick", og irritable nu de ikke får det. Det kendetegner masochister er jo netop også, at de opfører sig tåbeligt for og få opmærksomhed og sex, der leder til endorfinerne. Personligt kender jeg det fra min egen krop. Har jeg ikke trænet min 3 gange om ugen, bliver jeg som en løve i et bur, men det lægger sig i løbet af en 14 dages periode med træning.

Sadisme og masochisme har mange ansigter. Der er umuligt for mennesker der ikke er til S/M og forstå det , og det skal heller ikke forstås men blot accepteres. Nogle mennesker er til jazz musik, andre til pop og nogle til heavy. Der opstår samme problematik i musik verdnen, som med den seksuelle verden. Mange der elsker jazz mener, at det er den eneste ordentlige slags musik der findes o.s.v., og sådan er det desværre også med sex.

Så problemer omkring hvad der er rigtig og forkert eksisterer i alle afskygninger af livet og ikke kun inden for seksualitet. Det bedste man kan gøre er, og gå langt uden om disse mennesker som har udråbt sig selv til en fordømmende gud, der ved bedst.

Det er ingen kunst at fordømme, det kræver ingenting tankevirksomhed. At prøve at forstå derimod kan virklig sætte gang i de små grå hjerneceller. Derfor er seksualiteten så fascinerende, for den menneskelige hjerne er så kompleks og gådefuld, at den ikke passer ned i nogen firkantet kasse. Sex har da også kun til foremål og beriget vores liv med gratis glæder ved bare, at kunne tillade os og være seksuelle væsener.

 

"It's a version of perversion that is only for the lucky people
" citat fra Taylor Momsen fra The Pritty Reckless..

Hør teksten fra "Hit Me Like A Man" Perez Hilton Exclusive Performance

 

"Hit Me Like A Man"

 

I am strong, love is evil
It's a version of perversion that is only for the lucky people
Take your time and do with me what you will
I won't mind, you know I'm ill, you know I'm ill

So hit me like a man and love me like a woman
Buried and sad, look me in the eyes, I want it
One will give you hell, one will give you heaven
Hit me like a man, love me like a woman
Love me like a woman

Love is strong, but I am evil
You are wrong, about me
Take your time, ah, play with me until
You can hear the children scream, like their stuck inside a dream
That you, ah, will

So hit me like a man, love me like a woman
Bury me alive, I can see it in your eyes, you want it
Some will give you pain, some will give you pleasure
Hit me like a man, love me like a woman
Love me like a woman

Don't you run away, run away from me, I will run away from you
Don't you run away, run away from me, I will run away from you

Hit me like a man, love me like a woman
From the devil deep inside, can't you see what I'm wanting?
Some will give you hell, some will give you heaven
So hit me like a man, love me like a woman
Love me like a woman
Love me like a woman
Love me like a woman, ow!

 

Bdsm Babylon Skriv Til Os