BDSM 1
BDSM 2
BDSM 3
Sexobjekt

 

Tænder du på at være din Herrers kæledyr ? Pet

 

Kvinde som kæledyrVil du holde din helt egen sexkilling som kæledyr? Som alle gode kæledyrsejere behøver du at tilegne dig viden, før du påtager dig ansvar for et kæledyr. Her er 10 ting du skal vide om at holde en kæledyrs pige ....

Hvad er et kæledyr? Et godt sted at starte! Et menneskligt kæledyr er hovedsagelig en underdanig i et D/s BDSM forhold. Hvad gør et kæledyr anderledesi forhold til en almindelig underdanig eller en slave? Det indlysende store forskel er, at sex ikke behøver at blive involveret. Glæden kommer fra kontrol, adlyde og så videre. Som kæledyr er det følelsen af, og blive plejet og domineret.

At vælge et kæledyr - For det første skal du finde en underdanig kvinde, der har lysten til at blive ejet, give animalske lyde, kravler rundt etc.Så du kan beslutte, hvad dyr du gerne vil hende til at være. Mest almindeligt vil du se katte, hvalpe og svin, selvom der er nogle sjove historier jeg har hørt om kaniner, køer og endda en sæl, men det er en helt anden historie!

Det rigtige udstyr - Kraver, snore, madskåle / trug, kattebakker, vand skål, bur / seng, begrænsninger, bits / gags, pony stik, seler. Listen er temmelig omfattende, og vil afhænge af personlige præferencer og selvfølgelig hvilken slags kæledyr du har.

Pet girl bliver fodretFodring Time - Når det er tid til og fodre dit kæledyr anbefales fødevarer evt. blandet med sovs eller ketchup, eller bagning i form af en knogle til hvalpe osv. Du skal kun fodre dit kæledyr efter du har spist, for at minde dem om deres plads, under dig. Straffe dit kæledyr - play Pet er mest almindeligt brugt som en straf for regelmæssige underdanige, der har være ulydig. For en sub der er glad for at være et kæledyr, men er utilfreds med dig som ejer, skal nok finde på en opførsel der kræver din opmærksomhed.

Caging - Bure kommer i alle mulige underlige og vidunderlige former og størrelser og kan være relativt billige eller overdådigt dyre. Bure er oftere end ikke en grundlæggende del af PET leg, det giver den underdanige begrænsningen / ydmygelse / ejerskab De tørster og du beroliger dem. De er ingen steder uden dig !

Hav det sjovt med dit kæledyr - Den væsentlige del af PET leg er sjovt! Skønheden af ikke menneskelige kæledyr er de er ofte søde og nuttede, og vi elsker bare eje dem. Det er det samme med menneskelige kæledyr. En dyb, intim relation kan udvikle sig.

Pet girl går turSikkerhed - Alle spøg til side BDSM, D/s pet spil er alvorligt, og kan have en varig psykisk indflydelse på din sub samt fysisk. Ansvaret er dit, så pas godt på dem!

Det er enormt vigtigt, hvis du har har begrænset dit kæledyrs evne til at tale, at have nogle måder den kan kommunikere med dig på i tilfælde af en fysisk eller følelsesmæssig nødsituation.

Det er let at forveksle et menneskeligt kæledyr med slavinder og slavetøser, men tag ikke fejl. Pet Girls er en katagori for sig selv, som har eksisteret i årevis og i modsætning til BDSM er der der ikke nødvendigvis sex indvolveret, men for flertallet er der nok en god portion dominans & submission i legen, som kan føre til noget seksuelt med rødder ind i BDSM verdnen.

Sjovt nok er har mange sexshops fået alverdens uniformer til salg og heribland dyre uniformer i alle afskygninger. Så de traditionelle stuepige og sygeplejske uniformer måske er ved, og blive erstattet med killing og hundevalpe uniformer.

 

Bdsm Babylon Skriv Til Os