BDSM 1
BDSM 2
BDSM 3

 

 

Om os som bdsm par.

 

1998 - Efter to års bekendtskab endte hun i min seng bare for at overnatte. Der lå den lille faste numse og smilede frækt til mig i sin g-stræng om morgenen, og plantede pludselig nogle ret kreative ideer i min meget livlige fantasi.

Slavinden Lille O har tænke pauseHvad vi lavede, og hvordan vi startede vores første leg, kan hverken lille O eller jeg huske, men efter nogle dage var sengen fyldt med massageapparater, pirrings kugler og masser af glidecreme. Bruseren blev også flittigt brugt, og der var hygge i vore lille en mands badekar med stearinlys, drinks og musik. Jeg drillede flittigt lille O, når vi ikke skulle være sammen.

"Jeg skiftede en dag hendes kedelige videobånd ud med frække Bdsm film, og gemte hendes massageapparat".

Omkring ved 20 tiden sammen aften ringede en temmelig liderlig og frustreret lille O, og tiggede mig om, at fortælle hende, hvor jeg havde gemt hendes massageapparat. Vi snakkede egentlig ikke meget om seksualitet, men jeg husker da, at vi kom ind på noget med lange læderstøvler med høje hæle og en pisk.

Det går da den rigtige vej, tænkte jeg, og blev lidt ærgelig over lille O skulle på forretningsrejse i 28 dage.

Slavinde lille O knæler ved korset28 dage til at finde frække læderstøvler til lille O og pisk, samt finde på, hvordan hele det her sceneri skulle udspille sig, så det levedeop til mine fantasier. Jeg nåede frem til, at lille O skulle bindes i en X stilling, hvorefter jeg rigtig kunne kærtegne hendes solbrune krop, og lege med hendes små stive brystvorter, og senere bruge den nye pisk på hendes lækre lille stramme røv. Kors i hytten 28 dage er bare lang tid, og telefon regningen blev høj.

Dagen kom langt om længe hvor lille O kom hjem dejlig solbrun. Pisken var købt, men læderstøvlerne skulle hun selv med ud og vælge. Efter 4-5 butikker fandt vi de læder støvler lille O altid havde drømt om. Jeg bemærkede godt, at lille O virkede noget usikker, når hun faktisk stod der og kunne vælge, hvilke støvler det skulle være. Det var ligesom virkligheden rykkede lidt tættere på, og gjorde hende måske lidt fraværende eller bange. Det satte straks også min frygt i gang. Havde hun i virkligheden slet ikke lyst? og betød det, at det måske ikke var noget for hende alligevel?

Slavinden Lille O venter på ordre fra sin HerrerMin lejlighed havde jeg bygget med tykke bjælker i loftet ligesom på de gamle bondegårde i sin tid. Det havde været en ret omkostelig affærde, da det var en lejlighed, hvor alt skulle hejses ind med kran. Men jeg tænkte, at en dag skulle bjælkerne komme i brug, og nu var dagen kommet, hvor de skulle indvies. Og langt om længe stod hun så der i sine flotte, frække nye læderstøvler spændt op i et X. Så fysisk var alt på plads, men et eller andet var galt. Stemningen, atmosfæren og forventningerne, alt virkede forkert. I stedet for at standse op gik vi i gang, og de første piske slag ramte lille O's dejlig solbrune faste røvballer. Straks stod det mig klart for, at hverken hun eller jeg var mentalt tilstedeværende. Noget var gået galt og stod i vejen for, at vores fantasier kunne omsættes til lyster og liderlighed. Vi havde dyrket en masse fysisk sex, men pludselig skulle vi bevæge os et sted hen hvor fornuften, genertheden og accepten af vores bdsm lyster snublede over hinanden. Hverken lille O eller jeg var afklarede med vores dybeste lyster. Når men op på hesten igen og vi gik stille og roligt frem.

"Med tiden gik det op for os, at lille O nok ikke var hardcore masochist", og jeg trak hurtigt min sadistiske træk til mig, og prøvede at minimerer dem til det acceptable. Jeg fik bygget os et spisebord der var velegnet til bdsm, og der blev fligtigt flyttet rund på møblerne i vores dengang 4 værlses lejlighed. Det var svære tider, mine forventninger til lille O som masochist havde lidt et nederlag, og når turen gik til Silvan, søgte mine øjne alt hvad der havde og gøre med klemmer, som kunne bruges på lille O´s brystvorter eller skamlæber. Men forgæves for lille O havde på daværende tidspunkt ikke de store lyster, der gik i den retning.

Slavinde lille O op af korsetSå det blev mest til, at jeg bandt hende op på spiseboret, og legede blidt med hendes skamlæber og clitoris. Det kunne drive hende totalt til vanvid, og hun fik altid 7-8 kraftige orgasmer, før jeg tængte ind i hendes bagerste hul og fyldte hende med min dejlige varme sperm efter at have klasket lystigt til hendes små faste røvballer. Så når hun var rigtig liderlig, havde hun ikke så meget imod lidt smerte. Altså var det med pisk måske mere en skam og skyldfølelse over, at hun faktisk inderst inde havde lyst til det. "Det gør pæne piger ikke", og når lille O så nåede et vis punkt af liderlighed,forsvandt den lille pæne pige, og så skulle hun bare have vild og voldsom sex.

Jeg havde læst om det, hørt om det, men jeg havde aldrig i min vildeste fantasi drømt om det kunne være så kompliceret at få bugt med dette "pæn pige" syndrom. Det ligger bare så dybt forankret, at det først nu efter 20 år er ved at forsvinde..

Først for 2 år siden fik vi bugt med hendes skedekramper. Hun har aldrig haft den store følslse i sin kusse, og hver gang jeg prøvede at udvide hende lidt gjorde det ond på hende. Så vi tog kampen op, og begyndte at snakke mere og mere om sex, og hvor vi gerne ville hen med vores sexliv. En dag faldt jeg over en artikel, hvor psykologen havde bedt patentien om at sove men en gulerod oppe i skeden om natten i en uge. Hun var blevet temmelig øm i skeden, men efter en uge gik ømheden væk. Underbevistheden havde accepteret at der gerne måtte være noget oppe i skeden, og muskulaturen havde opgivet at stritte imod. Så jeg fik overtalt lille O til, at sove med en dildo oppe i skeden i en uges tid. Hun blev meget øm, men efter en uge forsvandt ømheden. Det skal lige siges, at vi forud for dette også havde talt og talt om sex, så vi var helt blå i ansigterne.

Men pist væk var skedekramperne, og hun kunne nu virklig nyde godt af sin super følsomme skede. Så inden længe havde vi anskaffet os oppustelige dildoer. Nu var det ikke længere et problem, at de var for store, men et problem at lille O ikke kunne få dem store nok.

Lille O måtte gå til bekendelse og indrømme, at hun tændte vild på, at blive blokket ud både vaginalt og analt, hvilket jeg da også i den grad tænder på, så vores fantasier begyndte at mødes.

 

Bdsm Babylon Skriv Til Os