BDSM 1
BDSM 2
BDSM 3

 

Vores bdsm Legetøj

 

 

toy_3

toy_5

toy_4

 

toy_2

 

Læder ridepisk med lille snert, der har mange forskellige muligheder for anvendelse. Til at pirre med, til "afstraffelse", eller til små dask her og der.

 

Læder mini pisk med håndtag og tredive små striber af fløjlsblød læder, som kan bruges under opvarmning.

 

En læder padle er en forholdsvist kort, flad og bred opvarmingspisk. Det perfekte redskab grundet størrelsen og fastheden er den forholdsvis let at styre, og man rammer ofte det sted, man har sat sig for.

 

En næsten fløjlsagtig læderpisk med 10 tynde striper. Det er en god opvarmnings pisk, der rigtigt kan kæle for huden, eller drille hvisse steder.

toy_1
toy_6

 

toy_7

 

toy_9

 

Læder mini pisk med håndtag og ti halvbrede striber af hård latex, som kan give flotte striper, hvis du bruger den til og disiplinere med.

Vi kalder det for mini bussen, og det er den største og tungeste pisk vi har. Modellen er absolut ikke for novicer.

 

Ergonomiske håndsyede ophængs-manchetter. Koniske for bedre støtte. Skal din partner hænges op, og manchetterne skal kunne tåle vægt uden og ødelægge håndled, så er disse og anbefale, da de giver mest mulig støtte..

 

Håndsyede fodmanchetter med indbygget for i kraftig læder, så de kan bruges i timevis uden og belaste anklerne, med kraftige remme.

 

 

Læder h åndmanchetter med indsyet syet for.

 

toy_8

Læder bensprederen som er praktisk til den BDSM prægede gåtur, eller hvis Lille O ikke kan finde ud af at sprede benene, når hun får besked på det!

toy_18
toy_11
toy_10
toy_11

 

Dette sorte pinwheel bruges til til at lege med sanserne, med en pirrende fornemmelse fra de små fine spidser på hjulet.

 

Oppustelig Anal Silikone Plug. Den oppustelige anal plug pumpes større med den medfølgende håndpumpe, og er rigtig god til opvarning til analsex.

 

Oppustelig dildo med medium fylde med pumpe, som giver muligheden for, at udblokke kussen eller numsen. En rigtig god opvarmning til større legetøj, med en fast kerne.

 

En stor oppustelig dildo med fast kerne, som giver den helt store udblokning. En rigtig god dildo til opvarmning før fisting eller analudblokning.

 

toy_14
toy_16
Toy_17
toy_18

 

En Glas dildo som er det bedste latex fri opvarmnings legetøj. Vi bruger den mest til anal udblokning, når der skal varmes op.

 

Buttpluggen hører til i den lille kategori, og er ideel for slaveinden at bære, når hun er ude og handle ind med sin Herrer.

 

Buttpluggen hører til i medium kategorien, og er er god til til pirring under Dominans & Submission.

 

Buttpluggen hører til large kategori og er god til opvarmning før analfisting.

Medium oppustelig latex dildo med langt skaft. Frækt at bruge på slavinden, men er ikke god analt, da den ikke har fast kerne.
toy_21
bdsm_gag
toy_22

 

Brystklemme skruerne virker lige modsat end den ser ud til.
Jo længere man skruer skruen i, des mindre klemmer de.

 

Brystklemmer kommer i utroligt mange varianter. På grund af de ringe der hænger fra dem, kan disse bruges til lodder, kæder, og hundrede andre ting.

 

Denne gag holder munden åben. Tale er ikke muligt, så munden bliver tilgængelig for alt, hvad der måtte komme. Det er også umådeligt svært at holde på mundvandet, hvilket kan være ophidsende for både den der bærer gag'en, og for den der ser på.


 

Fuckingmaskinen er super frækt legetøj, som åbner et hav af muligheder. Det er specielt frækt og lækkert både kunne straffe slavinden med pisk, samtidig med og styre hastigheden på maskinen, men også kunne komme til at bruge hendes lille syndige mund, og samtidig styre hele seancen.

Fucking maskinen åbner også muligheden for, at tage hende i begge huller samtidig.

Lang dildo til anal udblokning

Kæmpe dildo - Den er hele 42 cm lang og 5-6 cm i diameter. Den var godt nok lidt større en Lille O og Herrer havde regnet med, men med den længde virker den også voldsom. Så vi begyndte at samlingen mål med de andre store dildoer og det viste sig faktisk at det var synsbedrag.

Genopladeligt massage apparat godt til bdsm
Lille anal buttplug

Opladelig Massage apparat er smart når man bevæger sig rund i sit bdsm rum. Det er en effektiv vibrator og den er genopladelig. Men den slår ikke den ægte varer med ledning til.

 

Lille sød buttplug, med stor similisten. Let at gå rund med.

Orgasme garanti
Halsbånd med brystklemmer til bdsm

 

Massage apparat over alle. Har du et ganske almindeligt stav massageapparat, så byt det ud med den ægte varer. For når alt kommer til alt, bruger vi massage apparatet til at opnå orgasme. Med stag massage apparatet kunne jeg få 7-8 orgasmer og jeg har da altid tænkt det var fint. Men så fik jeg fat i dette fantastiske apparat. Nu kan jeg få orgasmer i bølger af 20-30 og jeg har ingen anelse om jeg får skede orgasme eller klitoris orgasme når Herren leger med mig for jeg er i subspace og skriger ænster ikke mit skrigeri.

 

 

 

Spartacus Halsbånd med rystklemmer, er en kombination af et halsbånd i læder med tilhørende brystklemmer og kæder.

Selve halsbåndent er justerbart og lukkes med en bæltespænde. Fra halsbåndet går der to lange kæder med hver en justerbar brystklemmer.


Bdsm Babylon Skriv Til Os