BDSM 1
BDSM 2
BDSM 3
Sexobjekt

 

"Herrer i et Erotisk bdsm forhold".

 

Slavinde lille o vasker tøjSom helt ung var jeg ikke særlig god til engangsknald, for at sige det ret pænt. Det gik sådan set meget fint, så længe vi lå og pillede ved hinanden. Når jeg så begyndte at tage fat omkring deres hår, for at rykke deres hoved tilbage for at demonstrere, at det var mig der bestemte, samtidig med jeg klemte hårdt om deres brystvorter med den anden hånd, så blev de bange og bad mig stoppe. De ville hellere bolle, og det var overhoved ikke i den retning min pik pegede. Jeg mistede rejsningen ved tanken om, at stikke min pik ind i dem uden at kunne rive dem i håret, og skælde dem ud over, at de var nogle små liderlige tøser, der trængte til en ordentlige omgang klaps i deres bare røv.

I 1984 startede mit første længerevarende katastrofe forhold til en kvinde ved navn Line. Jeg var omkring de 18 år, og havde kun været i korte uforpligtende forhold, og havde ligesom forstået det der med, at være hård og dominere i sengen ikke rigtig virkede, så den side af mig selv måtte jeg gemme lidt væk. Line var en super sød pige, men hun havde ikke den store lidenskab til sex. Der gik 3 måneder før jeg fik lokket hende til sengen. Nå, men vi kom så småt i gang med at dyrke sex, som nogle ville kalde det. Men som tiden gik, og jeg ville lidt mere en bare bolle, så gik hun den modsatte vej, og sex blev til, at hun lå i sengen, og gned sin kusse op og ned af mit ben imens hun spillede den af på mig, til jeg kom ud over hendes bryster. Jeg ved virkelig ikke den dag i dag, hvorfor jeg blev i forholdet i 3 år. Jeg havde opgivet mine drømme, om det perfekte forhold og drømmen om og udleve O´s historie.

Lille o som meget ung slavindeI 1987 var jeg i et nyt forhold til en dejlig kvinde ved navn Anita. Vi havde fræk sex, bindelege og lidt spanking, når vi dyrkede sex, og med tiden begynde hun også, at kunne få sprøjteorgasme til stor glæde for os begge to. Jeg lokkede hende en dag til at gå ned i vores kælderopgang iført lårkort kjole uden trusser, hvorefter jeg skulle komme ned og voldtage hende. Det var da også rigtigt liderligt, at tvinge hende op af vægen mens jeg vred kjolen op over hendes frodige hofter, stak et par fingre op i hendes driv våde kusse, mens jeg hviskede i hendes øre, at hun skulle hun være stille, hvis hun ikke ville dø. Så tvang jeg mig langsomt op i hendes bagerste hul, og kneppede hende så hårdt jeg kunne, mens jeg trak i hendes lange hår, så hendes ansigt blev tvunget til at fokuserer på loftet. Jeg kom inden længe, og pumpede hende bagerste hul fuld af min sperm. Da jeg var færdig, bad jeg hende vente 5 min. før hun gik op at kælderen. 5 min. til at være alene med følelsen af, at være blevet misbrugt. Taget hårdt i en beskidt kælder, imens følelsen af min sperm kunne nå at løbe ud af hendes hul og ned af hendes ben.

Men selv om vi havde et godt sexliv, så når jeg forsøgte at snakke om seksuelle fantasier, så havde hun ikke meget at tilføje andet end, at hun tændte meget på sperm, og elskede når jeg kom i hende mund og ud over hendes krop. Med tiden fik jeg følelsen af, at bindeleg og spanking var mit behov, frem for at det var en del af hendes seksualitet og personlighed. Anita var rigtig glad for sex, som vi dyrkede ofte, men følelsen af, at vi dyrkede sex ud fra fælles behov var der ikke.

Jeg havde meget svært ved at forstå, at den tidsmængde der blev brugt på forberedelse af indkøb til kagebagning, og til at finde de rette ingredienser var så stor, og når det så kom seksualiteten, så lå der ikke de store forberedelser ellerovervejelser. Jeg brugte en del tid med at prøve at lokke hende til at gå mere i kjoler og hofteholdere, men når hun gjorde det, var det altid kun i forbindelse med sex. Hun havde ingen side i sig selv der tændte på at være min sexkilling 7/24 ej heller min slavetøs eller slavinde. Det virkede ikke som en lyst eller et behov fra hendes side, så forholdet dødede langsom ud efter 3-4 år.

"Min fantasier har altid kræset omkring, at min kvinde skulle elske at være feminin, klæde sig fræk og raffineret, samt at hun seksuelt står til rådighed for mig".

Hun skal tænde på, at blive tvunget til at adlyde, og lære og accepterer hendes sande længsel efter at tilfredsstille og blive tilfredsstillet ikke kun fysisk men også psykisk. Jeg vil elske og købe tøj til hende, klæde hende på om morgenen, samt afklæde hende om aftnen, og vaske hende, lænke hende til hendes helt egen seng, og kysse hendes smukke læber godnat. Opdragelsen skal ske med en fast men kærlig hånd og en passende afstraffelse.

o´s historie

Der jeg stod tilbage med var en følelse af tomhed. En tomhed hvor jeg ikke rigtig kunne sætte en finger på, hvad det helt konkret drejede sig om. At kræve at en kvinde skulle leve op til mine fantasier 7/24, var måske også helt ude i skoven. Måske var det bare mig, der var mærkelig og sexfikseret.

Det var da også den der tossede bog O´historie, der havde vækket alle de sadistiske ideer, eller havde ideerene været der hele tiden? Måske jeg blot havde genkendt dem i O´historie?

Nu stod jeg så der parat til at lære at være Herrer, men manglede kvinden, der sukkede efter en Herrer, der ville eje hende for evigt, og behandle hende som en Herrer behandler sin kvinde.

 

 

I 1997 mødte jeg min nuværende dejlige kone.

Slavinde Lille O op af KorsetDet var absolut ikke kærlighed ved første blik, eller med tanker om noget som helst erotisk. Vi gik bare i samme klasse, og havde samme humor, klædsel og ens livssyn, hvilket gav os mange sjove timer og masser af pizza. Lille O virkede på mig som en sød pæn pige, og velbegavet, men hun virkede ikke lige som den type kvinde jeg var ude efter. Dog var hendes krop perfekt det ypperste af det ypperste, men den der pæne pige passede ikke lige ind i alle min dejlige frække sadistiske fantasier. Jeg søgte med lys og lygte efter en slavetøs eller en slavinde, der var til bdsm, lak, læder, og pisk. En kvinde der ville være min og kun min. En kvilde der ville nyde, at blive forkælet som den eneste ene og bære hendes halsbånd med stolthed.

Lille O er en stolt kvinde der er vant til at lede nå hun er på arbejde og når Lille O taler bliver der stille og selv de tunge spiller lytter. Når lille O ønsker noget skal væres om hun ønsker det, stopper lille O, ikke før hun har fået sin vilje. Forretningskvinde til spidserne. Så når denne stolte og magtfulde kvinde vælger at lægge sin hengivenhed i sin Herres skød, så er det med stolthed og stor ydmyghed. Som hende Herrer glæder det her om at at forstå den gensidige respekt og om at behandle hende som den stolte kvinde hun nu en gang er, men samtidig være hendes mentor.

Læse mere her