BDSM 1
BDSM 2
BDSM 3

 

 

Fetish

"Den nye unge fetish generation blomster og unge dyrker deres fetish fester i fællesskab hvor deres seksualitet fetish bliver anerkendt og accepteret. Forklaringen ligger måske i at de er vokset op med et naturligt forhold til fetish gennem musik videoer som er sprængfyldt med alt lige fra lak, latex og læder".

 

Herrer:

Så længe jeg kan huske tilbage har min helt store fetish været hofteholder, nylon og højhælede sko. Det fremhæver ikke blot kvinders smukke hofter, men understreger også deres feminine træk. De højhælet sko giver flottere og længere ben, og kvinders gang ændrer sig til en stilful, elegant og sensuell måde at gå på. Berøringen af nylon på et par lækre kvindeben er for mig seksuelt ophidsende.

Sad nylonstrømperne på en mannequindukke ville det nok ikke være så frækt. Latex er også klart min yndling, det er dejligt frækt at røre ved og fandens flot og seksuelt at se på.

Tænk på hvor meget frækt undertøj, lak, læder og latex sex shops har i forhold til legetøj. Fetish fylder altså mere i folks sex liv, end mange måske går rund og tror.

Den tid og de penge nogle kvinder bruger på at finde almindeligt tøj, farve hår, lave kunstige negle, make up, sætte kunstigt hår på, ordne fødder og male tå negle, og fjerne de grimme useksede gorilla hår på kroppen signalerer klart, at de gerne vil se godt ud, og føle sig lækre og sexede. Sex industrien er den største i verden, og næst størst er skønheds industrien, så det går faktisk hånd i hånd. Som mand forventer jeg da, at entusiasmen forsætter også under det ydre tøjet.

 

Latex

fetish_1Så hvad skulle det kunne betyde at en kvinde går rundt i en latex catsuit offentligt. Lille O og jeg kiggede her forleden på latex catsuits, og det slog mig, da vi kørte hjem, at rigtig mange har valgt deres biler i blank sort. Faktisk ligner det en bil iført sort latex. Manden tænder på bilens flotte latex udseende, og ligger i, under og over bilen hver uge, vasker og smører den ind i voks, polerer den som en besat, så den står skinnende blank og nypoleret. Kom konen ud iført sort latex catsuit, så er det en helt anden sag, det truer trafiksikkerheden.

Altså ligger det til de fleste mennesker og vælge blanke ting, hvadenten det er i soveværelset eller på vejen. Så er fetish kun rettet mod et materiale, som tænder en seksuelt at se på eller røre ved. Jeg forbinder den rigtige fetich med mennesker, der tænder seksuelt på, at bære nylon, latex, catsuit, lak og læder m.m. Se med mine øjne er det kendisser fra Hollywood og Musikker der har stået for de første skridt mod at legaliserer beklædning som lak, læder og latex.

 

Kostumer

fetish_2En ny trend i næsten alle sex shops er kostumer lige fra lille rødhætte, og til Alice i eventyrland. Det er da også mega frækt, men måske er det både en fetich, som samtidig blandes sammen med rollespil. For at gøre det mere spændene kan vi så lege, at kvinden har en fetich for sit rødhætte kostume, og tænder på rollespil, og at hun yderligere tænder på at blive domineret, og tvinges til og være lydig, og blive straffet for at være ulydig, og samtidig har en trang til at blotte sig offentligt. Så står vi en pæn bladning af BDSM.

Så når alt kommer til alt, så er kombinationerne af de forskellige BDSM forhold individuelt par for par, da varianterne er uendelige. Personligt syntes jeg, at alle disse kostumer er langt mere kinky end latex og læder. Altså der ligger lille Alice fra eventyrland, og får den for hårdt i røven, ja, den kink sprænger altså skalaen i min verden! Men frækt er det da.

 

 

Slavinden Lille O i stuepige uniformSå længe Lille O kan huske tibage fra teenageårene, så var der i weekenderne vildt gang i den med lårkorte kjoler, nylon strømper, højhælede sorte laksko, eller måske stramtsiddende tights med en udringet bluse sammen med yndlings lakskoene. Undertøjet var frækt med blonder, og gennemsigtigt. I hverdagen stamme stretch cowboy bukser med tætsiddende bluser, og stiletter.

Alt sammen blandet med en 1,5 times make up hver morgen vipper, hår, negle og fødder var velplejede,  og uindbundne hår var fjernet, så Lille O var en lækker hottie fra inderst til yderst, og det vidste jeg godt. Lommepengene kom fra billeder med frækt undertøj, så Lille O kunne sno sin velformede krop, så enhver mands hoved kunne fange interesse for hendes veltrænede krop og udseende, som automatisk blev den tids Jane Fonda model, med redskabsgymnastik, trampolin spring og sport i det hele taget.

 

Slavinde i stuepige uniformLille O var meget optaget af og være fræk, men blev ofte skuffet, da mænd den gang gerne ville have pæne piger med hjem og vise frem til deres mødre. Næsvis og rap i replikken var nok også et kendetegn ved Lille O. Yndlingsbeskæftigelsen var og danse, og dreje mænds hoved af led, og så gå alene hjem, da der ikke rigtig var mænd til og tøjle en ung pige som Lille O.

Lille O blev voksen, men laksko elsker hun stadig! Tøjstilen er dog meget ændret til en klassisk smuk kvinde ( selvfølgelig altid med sensuelle undertoner), og undertøjet er blevet langt mere lak og læder, lidt hofteholdere og fine strømper. Skabet med sko er fyldt! De fleste egner sig ikke til udendørs brug, men er super flotte til hjemmebrug, sammen med hendes fine lakstøvler. Uundværlige sko til alle tider.

 

( Lille O mener ikke at en kvinde kan have for mange sko) Lille O har i haven fået nabo manden til og hjælpe med div. gøremål. En handy mand er altid dejlig og have til nabo, og han gik i øvrigt fra konen, som så fik gang i træningstasken efterfølgende.

 

Korsetter

 

bdsm fetish korsetter

Korsetter kan knyttes til BDSM, da Korsetter kan symbolisere: General afmagt, ærbarhed, moral, erotisk tiltræknings kraft, kvinde undertrykkelse og meget mere. Samtidig fremhæver korsetter kvindens sensuelle former, da smal talje, brysterne samt kvindens bagdel bliver mere synlige.

I 1950'erne blev timeglasfigur ind igen.

Femininitet frem for feminisme! En kvinde skulle være kvinde, og idealet var Marilyn Monroe, med hendes frodige former. Timeglasfiguren blev derfor det absolutte ideal. Barmen skulle være stor, taljen smal og hofterne brede - tilbage kom tiden atter engang til korsetter, og igen et nyt seksuelt fokus på kvindekroppen. Sjovt nok oplevede samme årti historiens største baby-boom.

 

Så der er altså kvinder der føler sig sexet i korset, og mænd hvis lyster stiger et par grader.

 

"I øvrigt føler man sig utroligt sexet med sådan et på, så jeg kan kun anbefale det, hvis man føler sig tilpas med andre mænds blikke." Marianne Feddersen.

"Jeg er en ung pige, og et stramt korset tænder mig helt vildt. Jeg drømmer om en smal indbundet talje, bryster som strutter, en smuk bagdel og at blive taget uden at kunne gøre modstand. Problemet er, at jeg ikke kan bruge korset til dagligt, dvs. på arbejdet, og min mand vil ikke kunne forstå det".

Korset Fetisch"Hej, min kone og jeg har nu været gift i et par år. Jeg tænder vildt på frække sager som korsetter / corsager (kender ikke forskellen) og høje stiletter. Jeg har indkøbt lidt af disse sager til fruen, men hun gider det ikke rigtigt".

"Hej, jeg drømmer om og gå med fine korsetter, og at min mand skal synes, at jeg er lækker, men han vil hellere gå til fodbold, se sport og er rimelig usorigneret, og gør sig ikke lækker for mig" Han gider det ikke rigtigt.

Fetish kan hurtig blive alt andet en sjovt, når det ikke er begge parter der er lige tændt i ideen. Så her kommer det helt store spørgsmål.

Lyster er lyster og før eller siden vinder lysterne over pligterne. Vi er ikke længere i 50'erne, hvor man bliver sammen for børnenes skyld, økonomiens skyld eller noget helt tredie. Vi kan alle klare os selv, og derfor går de fleste efter deres drømme for og leve dem ud.

 

Stiletter & Støvler

Fetish stiletter og støvlerMan skal næsten gå 4.000 år tilbage for at finde starten på stiletternes historie. Mange kvinder føler sig mere selvsikre, når de tager et par stiletter på. De føler sig mere tiltrækkende. De bliver også højere. Der skal kun tre centimeter til, at de får en bedre holdning.

De trækker automatisk maven lidt ind, brysterne frem og bagdelen ud. Kvinder i stilletter er i mange mænds øjne vildt sexede. Det er feminint, og hele kvindens holdning bliver rankere og mere rafineret. Så igen går fetichen begge veje. Kvinden tænder og manden tænder.

 

 

Hej allesammen,

"Er en pige på 28, som de seneste år er begyndt at tænde voldsomt på stiletter. Når jeg ser en anden pige i høje hæle går det lige i mine trusser. Jeg onanerer også tit med mine stilletter. Er der andre tøser herinde der har samme/lignende erfaringer".

Ingen anden sko er som stiletten har været gennem tiderne fræk, sexede, eksklusive, cool, forførende, raffinerede, feminine, kontroversielle, provokerende og med design som nærmest er et kunstværk i sig selv. Stiletter til enhver lejlighed.

Tårnhøje stiletter er uløseligt forbundet med sex.


Fetish stiletterStiletter hører stærkt sammen med både seksuel dominans og underkastelse. Med underkastelse menes inskrænkelse af bevægelsesfrihed og frihedsberøvelse i kun at kunne bevæge sig fremad i et kontrolleret tempo. Kvinden er underlagt mandens vilje til at sætte hans tempo ned, så hun kan følge med. Kvinden i de høje hæle er mere skrøbelige, fordi der hele tiden skal tages hensynt til, hvor man går, om der er brosten, kloakker, græs eller andet, som hun ikke kan gå på, med de høje hæle.

Dette bringer beskyttertrangen op i manden, som galant kan hjælpe hende, og bringer kvinden den opmærksomhed hun elsker. Her kommer så kampen, når den unge teenager starter med, at plage livet af forældrene om, og få et på stiletter.

 

I teenage årene begynder de fleste at adskille sig fra deres forældre, og udvikle sig som mere selvstændige personer med egne meninger, ønsker og lyster - noget der godt kan skabe mange konflikter i forhold til forældrene.

Teenageren vågner op til at brag af en ny verden. Hormonerne pumper rund i kroppen, og de seksuelle fantasier springer frem i fuldt flor hos nogle mere end andre. Nogle unge, både piger og drenge, onanerer på livet løs, og udvikler en ny kærlighed og forståelse af, hvad det vil sig at være voksen. Glæden ved seksualitetens spænding og lyster sætter hele deres personlighed i et helt nyt perspektiv.

De har lyst til at være attraktive, smukke og sexede. Pludselig bruger de unge rigtig meget tid foran spejlet, på hår, negle, vipper og makeup. Drengene ligeså står med føntørrer, hår creme, barberer sig, og pludselig så dufter de også godt. Maskuliniteten skal have et Bust og nysgerrigheden omkring seksualiteten stå og banker på døren. Det kan næppe være let, at være forældre i dag. Før i tiden måtte de unge piger ikke have drenge på værelset, nu er det blevet til "Du må kun have 2 drenge på værelset af gangen".

 

Lak & Læder

Lak blev oprindeligt brugt til at beskytte dekorationer og genstande. Brugen af lak opstod i Kina i slutningen af 1000-t. f.Kr. Østasiatisk lak er en grå, sirupsagtig saft, som udvindes af laktræet, Rhus verniciflua, af familien Anacardiaceae. Det første lak undertøj blev fabrikeret i 1950'erne, og er i dag en kæmpe industri, da lak lingeri er noget af det mest solgte inden for frækt undertøj.

Lak har den flotte og frække egenskab som også latex besidder den skinner. Lak kan lægge sig stramt ind til kroppen, og er glat og fræk at røre ved. Det er let, at have med at gøre, og kræver ikke så meget opmærksomhed som latex. Når en bluse eller et par jeans sidder stramt, virker det meget mere sexet og frækt, ligesom man kan få lakken til og sidde. Lak fås i næsten alle farver, så du har mulighed for og finde både farven og modellen der omhandler dit tændingspunkt.

 

Fetisch LæderLæder har unægtelig altid været centrum på en eller anden måde i seksualitetens historie i millioner af år. Mændene var de første til at bære hofteholder af læder, hvortil man fæstnede hvert ben rør af læder fast til hofteholderen. Persiske kvinder brugte flittigt læder, ligesom Babylonierne, Syrerne m. fl. I dette århundrede har det være flittigt brugt, som symbol for rockmusikere, rockere, bøsser og kvinder.

Læder har en meget fantastisk duft, og giver en helt speciel følelse for dem der har en læder fetish ved berøring af lædermaterialet. Det er unægteligt blevet udtryk for noget sejt, hårdt og maskulint, og måske derfor er det blevet så populært inden for BDSM.

Læder er ubetinget et ikon i seksualitetens mere hårde afdeling, men har da også fundet vej til de blødere lingerier, og forståligt nok, for super frækt er det.

Vi kan sende mænd til månen, men at finde ud af hvad, og hvorfor vi mennesker med en fetich tænder seksuelt på lige akkurat så specifikke ting som latex, nylon, læder og lak er en uløst gåde. Men hovedsagen er da også, at det er en gave og et ekstra krydderi i vores hverdag.