BDSM 1
BDSM 2
BDSM 3
Gallery
Dominans & Submission
Sadisme & Masochisme
Bondage & Disciplin
Sexobjekt
Pet
Om Parafili

 

Om Bondage & Disiplin

 

Bondage betyder og binde eller fiksere sin partner, og disiplin er partneren der elsker at dominere, og bondage er den submissive der elsker og underkaste sig. Nogle mener ikke, at Bondage & Disiplin ligger under betegnelsen BDSM, da der ikke nødvendigvis er smerte involveret, som størstedelen forbinder med S/M, men S/M er jo en leg, hvor den ene underkaster sig, og den anden dominerer. Leg med bondage og disiplin kan indeholde smerte, hvis begge parter tænder på det, men kan også være helt uden smerte, og fungere med psykisk dominans som i gammeldags opdragelse.

Kvinde i bondageBondage stammer fra Japan, hvor man bandt fanger og kriminelle. Nogle sværger til DD - Domestic Dicipline som er disiplin i hjemmet, som hjemmet var i gamle dage, hvor manden var overhovedet i familien, og havde ret til og tugte sin hustru. ( DD fungerer stadig i mange samfund, hvor der slet ikke er tænkt på BDSM). Det er vigtigt og forstå, at den gammeldags opfattelse af, hvordan et hjem fungere ikke længere eksisterer. Det er lige udbredt at det er kvinden (Domina), der udøver disiplinen, som det kan være manden (Herren).

Lille O tænder helt vildt på bondage, og elsker fastfiksering hvad enten det er med reb eller et kors eller en gynekologstol. Følelsen af at blive påtvunget orgasmer, og blive domineret dertil er en parfili, som Lille O ikke kan leve foruden. Hendes fantasier om sex har altid været i den retning fra hun var ganske lille, og har aldrig ændret sig.

I puberteten kommer oprøret mod autoriteter, og Lille O gjorde også alt for, og være den hun var, men mødte mænd, som så på massageapparater, som en konkurrent til deres tissemænd. Mænd der ikke ville tage hende med hjem til deres mødre fordi hun var for udfordrende klædt, bar for meget make up, gik med for højhælede sko, og for sexet undertøj osv. Hun mødte fordømmelse overfor den hun var i årevis, og til sidst lod Lille O hendes seksualitet dø, for hun ville jo gerne have en kæreste, og være elsket. Så hun levede i far/datter forhold i mange år, hvor hun prøvede og undertrykke hendes egne behov seksuelt. Hun forlod dog sine far/datter forhold, da det kedede hende til døde. Så hun forstod at hun enten lige så godt kunne dø nu, eller finde en mand med nosser.

Smuk bondageDa Lille O var omkring 29 år mødte hun Herren, og de dyrkede fantastisk sex. MEN I mange år fik Lille O hovedpine, og blev desideret dårlig efter voldsom sex, da det ubevidst vakte hendes skam og skyldfølelse over og være til "den slags sex". Den sex som hun elskede i soveværelset, blev til noget grimt hun skammede sig over bag efter. I hendes opvækst havde hun lært, at være en pæn pige, og hun blev tudet ørene fulde af; du skal have en uddannelse, du skal blive til noget, du skal være selvstændigt tænkende individ, du skal have ligeberretigelse, kvindernes kampdag, du skal, du skal, du skal. På intet tidspunkt blev hun opmundret til, at hun skulle være sig selv, og uanset hvem hun var, så var hun værd og elske.

I et BDSM forhold er det super vigtigt, at begge parter acceptere sine roller, og kan leve dem ud i livet. Med ovenstående konflikt, har det været skadende for vores forhold, at Lille O på den ene side kunne lege legen i soveværelset, og efterfølgende havde det dårligt over, at have udført legen. Nødvendigvis har det været rigtig svært for Herren og være Herre, overfor en kvinde der ikke kunne acceptere sig selv, og som gemte legen i soveværelset som en hemmelighed, og som ikke ville tale om det dagen efter. Det resultere i, at den tillid og kærlighed man opbygger under samværet i soveværelset, bliver til sårede følelser over, at man dagen efter ikke står med intimiteten, nærheden og den tætte kontakt man havde dagen før.

Kvinde i bondag bundet smuk på ryggenDet og acceptere sin parfili som underkastet en dominerende kan være svært, og stik imod alt hvad man har lært er rigtigt. Lille O har kæmpet imod den i årevis, da hun på den ene side er forretningskvinde, og er vant til og have magt og indflydelse, og hun på den anden side tænder på og blive domineret. Disse to sider har sloges helt vildt. Først så kæmper man sig til en karriere, og så skal en mand se på en, som en lille dum blondine, som de kan gøre med, hvad de vil? ALDRIG i livet. På den anden side står fantasierne klart, hun tænder på at blive domineret. Det bliver nødvendigvis til en indre konflikt, som man kan løse.

Det har kostet rigtig mange penge hos en psykolog og acceptere, at man godt kan være respekteret, og samtidig underkaste sig sine egne lyster uden at være mindre værd, fordi man seksuelt er til rollen submisiv eller underkastede.

Når det endelig lykkedes og acceptere sin parfili, så bliver man mere hel som menneske, og bevidst om sine behov, så de kan blive dækket. Det er aldrig for sent i livet og lære og acceptere og forstå sig selv!

 

Bdsm Babylon Skriv Til Os